INTRARE GRATUITA la Zoo Bucuresti pentru copii, de Ziua Mondiala a Mediului

Copiii vor beneficia sambata de INTRARE GRATUITA la Gradina Zoologica din Bucuresti, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului.

Primaria Capitalei, prin Directia de Mediu si Centrul de Programe Culturale pentru Copii si Tineret, a pregatit intre orele 10.30 si 13.00 pentru cei mici surprize, concursuri si premii.

Astfel, copii vor putea lua parte la ateliere de origami, desene pe asfalt si pe hartie sau pictura pe fata. Ei vor primi cadou obiecte promotionale si rechizite scolare.

Tot in incinta Gradinii Zoologice, vor fi expuse desene si machete pe teme ecologice, realizate in perioada 1-5 iunie de catre copiii din cinci unitati de invatamant bucurestene.

Citeste si: SANCTUARUL DE URSI “LIBEARTY” de la Zarnesti, DESCHIS ZILNIC pentru vizitatori

Cele mai bune lucrari vor fi premiate cu diplome, zece locuri in tabara la munte si 150 de vouchere de intrare la Teatrul pentru Copii “Ion Creanga”, la Gradina Zoologica si la Circul Globus, pe perioada vacantei de vara.

Ei vor mai primi rechizite scolare si rucsaci pentru picnic.

Citeste si: Gradina Zoologica Baneasa, modernizata in totalitate. Uite cum va arata zoo din Padurea Baneasa

Ziua Mediului este sarbatorita in fiecare an pe data de 5 iunie. Aceasta zi a fost declarata Ziua Mondiala a Mediului in urma desfasurarii primei conferinte a Natiunilor Unite privind omul si mediul inconjurator, in anul 1972.

Sursa foto: upcdigitalnature.ro