Intrevedere intre RARES MANESCU si o delegatie din SUA cu scopul dezvoltarii unor proiecte sociale

Primarul Sectorului 6, RARES SERBAN MANESCU a primit la Primaria Sectorului 6, marti, 1 septembrie, o delegatie din Statele Unite ale Americii, cu scopul initierii si dezvoltarii unor proiecte sociale pentru comunitatea Sectorului 6, potrivit unui comunicat postat pe site-ul institutiei. 

Conform sursei citate, partea americana a fost reprezentata de catre Lyndell Brenton, primarul orasului Liberty, statul Missouri si Harold A. Phillips, presedintele Fundatiei Cbf Heartland, organizatie implicata in proiecte dedicate integrarii sociale a persoanelor defavorizate din Slovacia si Romania. De asemenea, la intalnire au participat deputatul PNL din Sectorul 6, RAZVAN MIRONESCU si  Otniel Ioan Bunaciu, presedinte al Fundatiei Providenta, coordonator al programului RUTH. Programul promoveaza integrarea in sistemul educational a copiilor din familii cu situatii dificile, dezvoltarea abilitatilor mamelor singure, educatia nonformala si sanitara.

CITESTE SI: ​„ROMANI pentru ROMANI”​, un proiect de suflet al Primarului RARES MANESCU

Oaspetilor li s-au prezentat proiectele sociale demarate de administratia Sectorului 6, acestia exprimandu-si aprecierea fata de cele mai noi initiative precum Magazinul Caritabil SocialXchange, Banca de alimente, Cluburile seniorilor, Centrul pentru Recreere si Dezvoltare Personala Golescu Grant si Centrele multifunctionale dedicate educatiei timpurii.

Partea romana a subliniat ca experienta americana in domeniul serviciilor sociale reprezinta un etalon la nivel mondial, astfel ca implementarea bunelor practici aplicate in Statele Unite va aduce plus valoare comunitatii locale.

CITESTE SI: PROIECTUL SOCIALXCHANGE, INITIAT DE PRIMARUL RARES MANESCU, A PRIMIT RECUNOASTEREA EUROPEANA

Ne dorim sa dezvoltam noi programe socio-educative pentru cetatenii Sectorului 6 care au nevoie de sustinere si ne bucuram sa avem alaturi de noi specialisti americani care beneficiaza de expertiza internationala. Sunt convins ca prin atragerea cat mai multor parteneri, prin dialog si prin impartasirea experientelor fiecarei parti vom dezvolta servicii sociale moderne si performante pentru membrii comunitatii”, a fost mesajul transmis oaspetilor de RARES MANESCU, Primarul Sectorului 6.

 Sursa foto primarie6