INUNDATII ARGES: Ploaia a acoperit cu apa peste 170 de gospodarii in mai putin de o ora

INUNDATII ARGES. O ploaie torentiala a facut ravagii noaptea trecuta in judetul Arges, in mai putin de o ora peste 170 de gospodarii fiind inundate. Cele aproape doua sute de locuinte afectate din opt comune argesene au facut ca sute de persoane sa ramana fara agoniseala de o viata, informeaza postul Realitatea Tv.

INUNDATII ARGES. Localitatea argeseana Sapata este una dintre cele mai AFECTATE zone in urma PLOILOR TORENTIALE care au lovit ROMANIA in noaptea de vineri spre sambata. Si satul Mares a fost lovita de ape, pagubele fiind insemnate.

Citeste si: INUNDATII IN ROMANIA: 8.000 de oameni izolati, zeci de locuinte si sute de hectare afectate de ape

INUNDATII ARGES. Potopul s-a format dupa ce apa s-a scurt de pe versanti. Au fost oameni care nu au mai putut salva nimic din gospodarii. “Toata casa, tot ce se vede, anexe, tot ni le-a inundat. Nu mai avem nimic, ne-a luat pasari”, s-a lamentat o femeie.

Citeste si: COD ROSU de inundatii pe raurile Putna, Ramnicu-Sarat si Vedea 

In unele gospodarii nivelul apei a depasit un metru. “A fost o rupere de nori foarte puternica. Sunt cantitati de apa pe care satenii spun ca nu le-au vazut in ultimii 60 de ani. Avem cel putin 100 de curti inundate”, a declarat prefectul Mihai Oprescu.

Sursa foto: realitatea.net