INUNDATII IN ARGES: 13 localitati amenintate de ape, centrul de transfuzii din Pitesti a fost inundat

INUNDATII IN ARGES: 13 localitati sub ape, centrul de transfuzii din Pitesti a fost inundat

Inundatii in judetul Arges. 13 localitati din judet se afla, marti dupa-amiaza, sub ape, iar centrul de transfuzii din Pitesti a fost inundat. De asemenea, doua drumuri din Valcea au fost blocate de aluviuni.

Ion Popa, seful ISU Arges, a declarat ca echipajele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) au intervenit atat pe parcursul noptii trecute, cat si in primele ore ale diminetii, pentru scoaterea apei din gospodarii si a adaugat ca nu se inregistreaza pierderi de vieti omenesti.

Citeste si: Inundatii in Gorj, zeci de oameni sunt evacuati

“Sunt doua situatii, pana la ora 07 si intre 07 si 13.00. Problemele la noi s-au manifestat intr-o arie mai extinsa. Au fost afectate 13 localitati datorita vesnicelor probleme de neintretinere a santurilor. Subsolul centrului de Transfuzii a fost de asemenea inundat. Echipajele ISU au actionat toata noaptea. Actiunea este coordonata de prefectul judetului Arges, probleme au fost pe linia de alimentare cu energie. 2.100 de consumatori nu sunt alimentati de aceasta ora. La aceasta ora sunt 16 militari care actioneaza in teren pentru scoaterea apei. Nu au fost pierderi de vieti omenesti sau case distruse”, a declarat Ion Popa.

Citeste si: ANM a prelungit codul galben de ploi si descarcari electrice