INUNDATII IN BUCURESTI: Primul bilant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti a facut un prim bilant al INUNDATIILOR care au afectat orasul in ultima zi a saptamanii trecute.

Astfel, POMPIERII din Capitala au actionat in ultimele ore pentru inlaturarea COPACILOR cazuti, extragerea apei din SUBSOLURILE locuintelor si de pe carosabil sau din CURTILE oamenilor si unitatilor de invatamant, ca urmare a precipitatiilor abundente caracterizate de ploaie si grindina.

Potrivit oficialului ISU Bucuresti, Adrian Marin, de duminica, de la ora 17.30 echipajele au intervenit in 52 de situatii si in cinci zone.

Citeste si: INUNDATII IN BUCURESTI: APA NOVA A SCOS 30 DE ECHIPAJE SA EVACUEZE APA DIN ZONELE AFECTATE

“Interventiile de lunga durata au fost cele pentru extragerea apei acumulate pe carosabil in mai multe zone din capitala, cum ar fi Pasajul Unirii, pasajul Marasesti, intersectia bulevardelor Th. Pallady cu 1 Decembrie, strada Drumul intre Tarlale. Cel mai afectat sector a fost SECTORUL 4, cu 21 de interventii pentru extragerea apei din SUBSOLURILE de locuinte sau carosabil”, a spus oficialul ISU Bucuresti, citat de Agerpres.

In prezent sunt in desfasurare cinci interventii, la Liceul de Coregrafie, Scoala nr. 100 “Andrei Saguna”, strada Bucur si in doua subsoluri INUNDATE de pe strazile Politiei — sector 4 si Sf. Ilie — sector 5.

Citeste si: INUNDATII MARI IN SECTORUL 4 DIN CAPITALA. GALERIE FOTO

Potrivit ISU Bucuresti, toate sectoarele au fost afectate de precipitatiile abundente de duminica seara, dar cele mai mari probleme au fost inregistrate in sectorul 4 — 21 de interventii si sectorul 3 — 17. Sectorul 6 a fost cel mai putin afectat.

Pentru inlaturarea pagubelor, ISU Bucuresti a actionat cu 300 de POMPIERI.

Sursa foto: informatiateleormanului.net