INUNDATII IN ROMANIA. Hidrologii au prelungit CODUL ROSU pana joi dimineata

INUNDATII IN ROMANIA. Hidrologii au extins, miercuri dimineata, avertizarea COD ROSU de INUNDATII pentru raul Vedea din judetele Olt, Teleorman si Arges. Pericolul este valabil pana joi la ora 8.00.

INUNDATII IN ROMANIA. Hidrologii au extins pana joi dimineata avertizare tip COD ROSU de INUNDATII pe raul Vedea si afluentul sau Cotmeana, in timp ce CODUL PORTOCALIU DE INUNDATII pe rauri din noua judete ramane in vigoare pana miercuri dupa-amiaza.

Citeste si: INUNDATII IN ROMANIA: PREMIERUL ISI VA PETRECE NOAPTEA LA NOVACI. O MASINA CU PASAGERI A FOST LUATA DE VIITURA IN ARGES

In Valcea, Dambovita si Prahova zeci de localitati au fost afectate, drumuri nationale si judetene au fost blocate, iar gospodariile oamenilor au fost INUNDATE. Si in judetul Teleorman au fost afectate zeci de case din opt localitati.

INUNDATII IN ROMANIA. Sute de persoane au fost evacuate in urma INUNDATIILOR si in judetul Arges, cea mai afectata fiind localitatea Bascov, unde in unele zone apa a atins doi metri inaltime, ajungand pana la acoperisurile caselor, potrivit unui bilant intocmit de Prefectura Arges.

ANM A EMIS UN NOU COD GALBEN DE PLOI SI DESCARCARI ELECTRICE

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro