INUNDATII IN ROMANIA: Mai multe localitati din Dambovita sunt grav afectate de PLOI

INUNDATII IN ROMANIA: Mai multe localitati din judetul Dambovita sunt afectate de ploile abundente care au cazut in ultimele ore.  15 oameni, printre care 7 copii, erau blocati, sambata dupa-amiaza, pe o insula formata in urma unei viituri. De asemenea, ploile torentiale au afectat mai multe case si gospodarii din judetele Prahova si Olt.

Cei 15 oameni au ramas blocati in comuna damboviteana Manesti, dupa ce raul Dambovita s-a revarsat. Oamenii au parcat carutele sub un pod pentru a se adaposti de ploaie, insa raul peste care trecea podul s-au revarsat, izolandu-i pe o fasie de pamant inconjurata de ape.

COD GALBEN de inundatii in mai multe zone din tara. AFLA DETALII

“Patru carute au campat in zona Ungureni. S-au dus aproape de albia raului. Nu sunt probleme. Au fost scosi acum, deja parasesc zona. Cu tractorul au fost scosi. Nu e nimeni ranit. Toata lumea a plecat acasa”, a declarat viceprimarul comunei Manesti, Gheorghe Neagu. 

Pentru scoaterea celor 15 oameni din albia raului revarsat au fost aduse doua autospeciale ale ISU Dambovita, avand in vedere ca apele erau involburate si nu se putea interveni cu barca.