INUNDATII ROMANIA: Doi BATRANI din Husi, SALVATI dintr-o casa avariata

INUNDATII ROMANIA. Un eveniment tragic s-a transformat, in cateva secunde, intr-un  episod de viata cu happy-end. Doi batrani de 80 de ani din Husi au fost salvati in ultima clipa, vineri, din casa lor avariata din cauza ploilor.

Batranii au fost salvati in ultimul moment de catre doi tineri, angajati ai unui service auto, care au intrat in locuinta prin pod, intrucat apa ajungea aproape pana la tavan.

“Am urcat cu scara prin podul locuintei, pentru ca pe usa nu se putea intra in casa, si cu topoarele gasite acolo am inceput sa spargem tavanul pentru a ajunge la cei doi batrani. In momentul in care am coborat in locuinta, batranul avea apa pana la gat si isi tinea sotia in brate. I-am scos pe amandoi pe gaura facuta cu topoarele, prin podul locuintei, dupa care i-am incredintat pompierilor, ajunsi si ei intre timp acolo”, a povestit unul dintre cei doi salvatori ai batranilor.

Citeste si: INUNDATII BUZAU: O MANASTIRE a fost afectata de alunecarile de teren

INUNDATII ROMANIA. Cei doi batrani au fost transportati apoi la Spitalul Municipal Husi, unde au fost diagnosticati cu hipotermie si atac de panica.

O alta familie, formata din patru persoane, intre care si doi copii, cel mai mic de sase ani, a fost evacuata din locuinta afectata de inundatii si cazata in internatul Liceului Agricol Husi.

Citeste si: Furtuna din Bucuresti a doborat un copac peste mai multe masini

De asemenea, o alta persoana, in varsta de 45 de ani, a ajuns la spital cu hipotermie, dupa ce a stat in apa care i-a intrat in locuinta.

INUNDATII ROMANIA. Totodata, alte zece case si 35 de gospodarii au fost inundate, in urma ploilor puternice, care au avariat si patru poduri si podete, precum si 16 drumuri din municipiu.

Sursa foto: adevarul.ro