INUNDATII ROMANIA: OPREA se face de RAS: Avem aproximativ doua victime…

Guvernantii au incercat , astazi, MOBILIZAREA GENERALA, din cauza INUNDATIILOR care au lovit din plin ROMANIA. Spre exemplu, vicepremierul GABRIEL OPREA a ajuns la Craiova, acolo unde a participat la aducerea de provizii pentru cei afectati de viituri.

Luat prin surprindere de rapiditatea evenimentelor, OPREA s-a balbait atunci cand a fost interpelat de jurnalisti. Intrebat daca stie situatia victimelor, VICEPREMIERUL a dat un raspuns uluitor.

Citeste si: INUNDATII IN ROMANIA: Un barbat a murit luat de viitura in Arges. COD ROSU in Gorj si Valcea – UPDATE

“Am luat de la rezerva de stat si am adus alimente.  Avem aproximativ doua victime. (…) In Arges a fost o victima, din cate stim”, a sunat declaratia scurta si stangace a vicepremierului.

Imediat dupa evaluarea aiuritoare cu privire la INUNDATII, GABRIEL OPREA a ajuns la Congresul National al PSD, unde a tinut un discurs sigur si plin de inflacarare.

Citeste si: Un tren a DERAIAT intre Pitesti si Curtea de Arges, din cauza viiturii

“Imi doresc ca Victor Ponta sa fie presedinte. Vom avea primul presedinte care nu va avea legatura cu comunismul. Vom avea presedintele pe care Romania il asteapta de 25 ani!”, a spus OPREA in aplauzele social-democratilor.

Pe fondul inundatiilor NAPRAZNICE, nici VICTOR PONTA nu a avut parte de ziua dorita. Lansarea cu staif pentru prezidentiale  e pusa sub semnul intrebarii. La ora redactarii acestei stiri, Congresul NATIONAL al PSD se desfasoara fara premier, care se afla inca in zonele afectate. Initial, lansarea era programata pentru ora 18.00.