INUNDATIILE AU FACUT RAVAGII IN CAPITALA: TRAFIC de COSMAR, GARA de NORD si METROUL INUNDATE

Traficul rutier este deviat miercuri pe str. Roma din Capitala, unde un copac a cazut pe carosabil, potrivit biroului de presa al Brigazii Rutiere, citat de Agerpres. Potrivit postului de televiziune Digi24, cel putin doua masini au fost avariate. Mai multe strazi din Capitala au fost inundate in urma unei ploi torentiale puternice.

Metrourile nu circula intre Victoriei si Gara de Nord, din cauza inundatiilor, informeaza postul de televiziune  Digi24. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti intervine in circa 35 de locatii din Capitala si la Gara de Nord, in urma inundatiilor.

Probleme sunt si la Gara de Nord dupa ce tavanul garii s-a spart in timpul ploii torentiale si apa a patruns inauntru. Magazinele si restaurantele au fost inundate si panoul de siguranta de la ghiseul de Informatii s-a ars, lasand Gara de Nord fara electricitate, informeaza postul de televiziune Digi 24. De asemenea, canalele de scurgere din Gara au refulat. 

In Bucuresti mai multe semafoare nu functioneaza din cauza lipsei de tensiune, printre care cele din zona Gara de Nord, intersectia str. Stefan cel Mare cu Floreasca sau Piata Victoriei, informeaza biroul de presa al Brigazii Rutiere. 

Printre cele 35 de locatii unde sunt probleme cauzate de apa acumulata in urma ploii torentiale se numara str. Ioachim Gheorghe, str. Navodari, str. Aviator Petre Cretu, str. Neajlovului.

Sursa foto: realitatea