Invata sa devii experta in arta sexului

Pentru a fi experta in arta sexului nu inseamna ca trebuie sa stii la rand toate pozitiile existente, ci doar sa fii bine informata cu privire la toate aspectele posibile.

Exploreaza-ti latura sexuala
Motivul pentru care orgasmul evita sa isi faca aparitia uneori este datorita faptului ca nu stii ce iti doresti intoteauna in materie de sex. Asa ca va trebui sa iti descoperi latura sexuala si sa exersezi tot ce iti vine in minte. Cu siguranta si partenerul tau va aprecia initiativele tale. Sexul reusit este mai mult decat un simplu contact fizic si o stimulare.

CITESTE SI: Cum sa faci fericita o femeie? 5 sfaturi pentru barbati

Atunci cand esti singura te poti gandi la locuri, lucruri, cuvinte, situatii si gesturi care te excita, in acest mod iti poti cunoaste propriul trup. Atunci cand faci dragoste cu partenerul poti sa te comporti ca si cum este prima data cand o faci si ca si cum i-ai dus dorul de foarte mult timp.

Bucura-te de sex cu pofta cu care mananci ciocolata
Atunci cand ai fost la regim cateva luni si nu ai avut voie sa mananci diverse alimente a fost destul de greu, insa atunci cand a venit momentul in care ai avut voie sa consumi respectivul aliment cu siguranta ca l-ai savurat. Aceasta atitudine poti sa o ai si atunci cand vine vorba de sex, asa ca te poti comporta cu trupul sau ca si cum ar fi cel mai bun aliment, pe care ti l-ai dorit de ceva timp.

Simte-te sexy
Oricat de mult ai schimba pozitiile sexuale, pana cand te vei simti 100% bine, va fi mai greu sa te bucuri de cele mai placute momente erotice. Oamenii nu au parte de un sex de slaba calitate datorita lubrifierii insuficiente sau erectiei slabe, ci datorita unor vibratii sexuale ce sunt transmise creierului, facand ca experienta sa nu fie una foarte reusita.

CITESTE SI: De ce au femeile fantezii cu violuri? Topul fanteziilor sexuale ce implica forta

Reinventeaza-te constant
Pentru ca partenerul tau sa te considere experta in sex va trebuie sa fii intotdeauna surprinzatoare si sa vii cu idei noi. Poti sa il legi la ochi, sa cumperi niste catuse sau sa intri in pielea anumitor personaje, acestea fiind cateva dintre zecile de idei pe care le poti pune in practica.

 Sursa: yve