Invatatoarea spagara nu se simte vinovata

Invatatoarea Dana Blandu, acuzata de parintii unor copii de la scoala generala nr. 10 din Bucuresti ca a cerut bani pentru cadouri de Craciun, nu se simte vinovata de nimic! Blandu a tinut sa transmita mesajul prin intermediul avocatului sau.

Dana Blandu a fost prezenta, joi seara, la o reuniune a Consiliului de Administratie al scolii, la care a venit insotita de avocat. Totodata, ea a refuzat sa raspunda intrebarilor jurnalistilor, desi se afla de fata, lasandu-l pe avocatul sau sa vorbeasca.

Potrivit aparatorului invatatoarei, “sumele stranse sunt derizorii”, facand referire la banii pe care parintii copiilor le-au dat pentru cadourile dascalilor si ale altor angajati ai scolii.

De asemenea, avocatul a precizat ca invatatoarea “nu a pronuntat niciodata” cuvantul “fite”, ea fiind auzita, insa, pe inregistrari, spunand ca scoala respectiva este una “de fite”.

“Invatatoarea are o stare emotionala deosebita in acest moment, este extrem de bulversata, aceste evenimente i-au afectat sanatatea. Nu se poate odihni seara, nu isi poate administra viata si familia asa cum s-ar cuveni”, a completat avocatul Danei Blandu.

Intrebat daca invatatoarea ar trebui sa renunte la functia de cadru didactic de la scoala generala nr. 10, el a raspuns: “Nu are de ce sa isi dea demisia”.

“Nu este vinovata, nu se simte vinovata”, a mai declarat avocatul, adaugand ca se asteapta ca situatia sa fie rezolvata legal si moral de catre Consiliul de Administratie al scolii.

Sursa foto: dcnews.ro