Invatatoare din Capitala, filmata cand solicita parintilor bani pentru cadouri VIDEO

O invatatoare de la Scoala numarul 10 „Maria Rosetti” din Bucuresti a fost filmata de parintii elevilor in momentul in care le solicita acestora diferite sume de bani pentru cadouri de Sarbatori. Invatatoare le cerea parintilor bani atat pentru cadourile sale, cat si pentru cele destinate personalului din scoala.

Inregistrarea a fost data publicitatii, in exclusivitate, de postul de televiziune Kanal D, ulterior acestea ajungand pe canalul Youtube de unde au fost preluate si de alte posturi de televiziune.

„La Scoala 11, ei dau 100 de euro, de Craciun, Eu v-am intrebat: v-ati organizat?! Este in politica balcanica, romaneasca, de Sarbatori sa se ofere. Mi s-a spus ca aveti un buget de 50 de lei la patru oameni. Cui dati aceste cadouri? Mi s-a spus: trei profesori si un director. Cealalta directoare are bube? Si copiii nu saluta doctorul, si femeile de serviciu?”, spune invatatoarea.

Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti (ISMB) a anuntat ca va face o ancheta la Scoala nr. 10 din centrul Capitalei, primele verificari urmand sa se faca in 6 ianuarie 2014, dupa vacanta de iarna.

Sursa foto: realitatea.net, youtube.com