Invataturile lui ARSENIE BOCA pentru FEMEI! Ce spunea Sfantul Ardealului despre AVORT si RELATIILE SEXUALE

Parintele ARSENIE BOCA a lasat in urma sa cateva sfaturi legate de viata pe care ar trebui sa o urmeze o femeie, fie ea sotie, mama sau viitoare mamica. ARSENIE BOCA a considerat avortul ca fiind un egal al crimei, noteaza jurnalistii de la Libertatea.

Parintele ARSENIE BOCA  a condamnat avortul

Parintele ARSENIE BOCA  a considerat mereu avortul ca fiind un pacat superm, egal cu crima. Deseori le indemna pe femeile insarcinate sa se roage neincetat pentru a naste copii sanatosi, dar si pentru a fi ferite de rele. ARSENIE BOCA  a atras atentie asupra faptului ca Dumnezeu nu va ierta acest pacat mamelor, ci vor avea de indurat clipe grele. ARSENIE BOCA  a mai spus ca toate pacatele bunicilor si parintilor se pot rasfrange asupra copilului. De aceea trebuie dusa o viata curata, cu rugaciune si milostenie.

„Un copil are scrise in sine toate inclinarile unui numar mare de parinti, atat cele bune cat si cele rele (jumatate de la cei doi parinti, a patra parte de la cei patru bunici, a opta parte de la cei opt strabunici si asa mai departe)”, scria parintele ARSENIE BOCA in Pravila Alba. ARSENIE BOCA  a declarat in repetate randuri ca mamele sa-si alapteze pruncii „Daca nu alaptati copii, veti alapta cancer!” „Nu cresteti caini, cresteti copii. Nu vreti copii? Traiti ca fratii!”

Parintele ARSENIE BOCA obisnuia sa se adreseze femeilor care veneau la el

„De ce nu faceti si voi la fel?! Dar care din voi se roaga cand sunteti insarcinate. Voi ziceti ca nu aveti timp sa va rugati. Cereti la Maica Domnului si la Domnul Iisus Hristos si va vor da. Daca nu faceti rele, va iese si copilul asa cum il doriti. ” „Mama mea cand a ramas insarcinata cu mine s-a uitat la icoana Maicii Domnului si a pictat-o in inima ei. A pictat-o rugandu-se la Maica Domnului, cum se rugau Sfintii Ioachim si Ana: „Maica Domnului, iti cer un copil, fie parte barbateasca, fie parte femeiasca, care sa iti slujeasca tie, Maicii Domnului si Domnului Iisus Hristos. Nu pentru mine il cer”. Dupa ce-am terminat studiile, mama credea ca am sa ma stabilesc ca orice om la casa lui. Cand a aflat ce intentii aveam (sa se calugareasca – n.n), mi-a luat capul in maini, m-a sarutat si m-a binecuvantat zicandu-mi: – O, dragul meu si scumpul meu, de cand ma rog eu pentru asta!”. De aceea a fost Parintele ARSENIE BOCA omul lui Dumnezeu, pentru ca a fost cerut prin rugaciune, crescut cu rugaciune.

„Inclinarile ce le-au avut parintii in timpul sarcinii, acelea vor fi conducatoare in toata viata copilului ce se va naste. Acum e vremea cea mai scumpa de a ingriji de purtarile viitoare ale copilului, caci acum poti semana intr-insii inclinarile unui sfant sau apucaturile unui talhar. Sa se roage parintii in vremea aceasta, sa se impartaseasca cu Sfintele Taine, sa petreaca cu dragoste de Dumnezeu; asa va fi si in viata copilului ce sa va naste”, mai spunea parintele ARSENIE BOCA .

Sfantul Ardealului ARSENIE BOCA a vorbit si despre relatiile sexuale din timpul sarcinii

„Daca parintii i-au tulburat tocmirea cu faradelegea desfranarii, aceasta se va intipari intr-insul cu tarie mare. Iar cand se va naste, pana nu ajunge sa priceapa, se va juca cu sora de-a mirele si mireasa, si inca de la 7 ani”. ARSENIE BOCA  continua sa mai spuna „Totusi, nu ma pot abtine de a pomeni un lucru care produce extrem de multe si grele dificultati in educarea copiilor. Cand sotul nu da pace sarcinii (zice el ca se poate, sau nu vrea altfel, sau se declara stapan pe legile naturii) atunci copiii vin pe lume cu predispozitia precoce spre sexualitate. Aceasta ii face indaratnici si foarte greu educabili (sunt certati cu disciplina, unii genetic prezinta cromozomul criminalitatii si chipurile, circumstante atenuante in justitie). Fug de la scoala si incep aventurile. Deci tot in raspunderea sotului se soldeaza si aceste necazuri. Explicatia biologica: au crescut in mediul uterin hraniti cu sange prea imbibat cu testosteron, hormon sexual masculin”. „Dar si vremea alaptarii trebuie tinuta curata, ca inca e legat de mama si de purtarile ei”.

Cand se poate iubi o femeie cu barbatul ei

Parintele ARSENIE BOCA spunea care sunt zilele in care o femeie se poate iubi cu sotul ei, pentru a face copii. Vremi ingaduite pentru chemarea copiilor sunt numai zilele intre posturi, insa numai daca sotii amandoi sunt invoiti la rostul rodirii de copii. Femeia si barbatul nu se vor apropia trupeste unul de celalalt in cele trei zile de post pe saptamana, in cele patru posturi mari de peste an, in zilele de sarbatori (aici fiind incluse si zilele de weekend).

Parintele ARSENIE BOCA  a mai spus ca daca femeia si barbatul respecta anumite legi firesti si invataminte, atunci nu vor mai avea loc avorturi, desfranari, blesteme si alte spurcaciuni.

Abstinenta sexuala da vigoare

Abstinenta sexuala da vigoare, dar din cand in cand, rar, trebuie sotii sa se impreuneze, in afara de posturi. Femeia (luata din barbat) are nevoie de completare endocrina, prin contact, de la barbat. Femeia e necesar sa fie casatorita, de la varsta implinirii fiziologice, dupa 20 de ani. Pentru mentinerea sanatatii are nevoie de combustibil masculin, care se poate obtine numai in viata conjugala, legala civil si bisericeste. Ce se face prin desfranare este spre pedeapsa.

Femeile care nu primesc combustibil masculin, fie din lipsa casatoriei, fie ca se abtin de la raporturi conjugale, ajung la anxietate (stare de neliniste, de asteptare incordata, insotita de palpitatii, jena in respiratie etc, intalnita in unele boli de nervi), nevroze, idei de sinucidere, agresivitate etc.

Acestea pot fi si efecte ale vaduviei fortate(moartea prematura a sotului) sau ale sterilitatii”, asa obisnuia sa le invete pe femei parintele ARSENIE BOCA .

Sursa text: libertatea pentru femei