IOAN BALAN: Vom avea intalniri judetene de armonizare, iar accentul va fi pus pe ACL

Co-vicepresedintele PNL pentru regiunea Nord-Est IOAN BALAN sustine ca structura de conducere centrala a noului partid rezultat din FUZIUNEA PNL-PDL va functiona ”in oglinda” in fiecare judet, vor fi organizate rapid ”intalniri de armonizare” in organizatii, iar accentul va fi pus pe ACL, informeaza Mediafax.

IOAN BALAN a declarat, duminica, ca ceea ce s-a intamplat sambata ca si structura nationala de conducere a noului partid rezultat din FUZIUNEA PNL-PDL “va functiona in oglinda in fiecare judet”.

CITESTE SI: MIRCEA IONESCU QUINTUS: Calin Popescu-Tariceanu va plati SCUMP greseala pe care a facut-o

El a precizat ca de sambata este un statut votat pe care fiecare membru al PNL trebuie sa il respecte ”cu sfintenie”. “De sambata nu mai sunt PDL si PNL, ci doar PNL”, a spus IOAN BALAN. El a precizat ca intr-o perioada extrem de scurta vor avea loc ”intalniri de armonizare” pana la fiecare organizatie de sectie de votare.

“Peste cateva zile va fi stabilit si CANDIDATUL UNIC la Presedintie si de a doua zi incepem sa strangem semnaturile de sustinere”, a afirmat IOAN BALAN, mentionand ca tinta pentru judetul Suceava este strangerea a 50.000 de semnaturi.

CITESTE SI: SORIN ROSCA STANESCU, PNL: AU APARUT BOCITOARELE

Deputatul liberal a precizat ca atentia va fi centrata pe campania electorala pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE si pe ALIANTA CRESTIN LIBERALA si mai putin pe discutii interne legate de partid, mentionand ca se va stabili si o conducere a aliantei, mult mai supla, care va lua deciziile in perioada urmatoare.

“Accentul va fi pus in perioada urmatoare pe ALIANTA CRESTIN LIBERALA pentru ca intram in CAMPANIA ELECTORALA. Toate actiunile se vor desfasura sub sigla aliantei, care va contine si semnele PNL si PDL tocmai pentru ca toti votantii celor doua partide sa se identifice in aceasta alianta”, a adaugat IOAN BALAN.

Reprezentantii PDL si ai PNL au aprobat, sambata, in unanimitate, intr-un congres comun, protocolul de FUZIUNE prin CONTOPIRE dintre PDL si PNL si statutul noului partid.

Sursa foto: adevarul.ro