Ioan Becali, criza de nervi la puscarie. Vezi motivul

Ioan Becali nici nu a ajuns bine dupa gratii, ca se si simte tradat de cei apropiati! Dupa ce a aflat ca “minunea” dinamovista, Dorin Rotariu, a rupt contractul cu firma de impresariat detinuta, impreuna cu fratele sau, Victor Becali, Giovani a facut o criza de nervi!

Dorin Rotariu este primul jucator care paraseste firma de impresariat a fratilor Becali, pentru a semna cu marea rivala, Anamaria Prodan.  Giovani s-a isterizat, la aflarea vestii pe care o considera o tradare.

Dupa ce a reusit sa se mai calmeze pus mana pe telefon si si-a folosit minutele pe care le are la dispozitie pentru a-i convinge pe ceilalti fotbalisti sa nu il tradeze si sa ramana alaturi de mana sa dreapta, italianul Pietro Chiodi.

“Nu ne tradati! V-am ajutat si e cazul sa ne aratati ca ne respectati! Semnati cu Pietro Chiodi, cu el va fi ca si cu noi! Aveti incredere in noi”, le-a transmis Giovani Becali fotbalistilor, conform fanatik.ro.

Citeste si: TRADARE: Un jucator de mare viitor a rupt contractul cu firma fratilor Becali si a semnat cu Anamaria Prodan