IOAN BECALI ramane la PUSCARIE. Cererea de ELIBERARE CONDITIONATA i-a fost RESPINSA

Judecatoria Sectorului 4 a respins miercuri o noua cerere de ELIBERARE CONDITIONATA depusa de fostul impresar IOAN BECALI, care executa o pedeapsa de 6 ani si 4 luni de inchisoare primita in DOSARUL TRANSFERURILOR.

Instanta a admis o exceptie invocata de procurori, pe motiv ca IOAN BECALI avea dreptul sa reitereze o cerere de ELIBERARE CONDITIONATA abia in luna iunie. Decizia instantei nu este definitiva.

CITESTE SI: TRIBUNALUL CONSTANTA A ADMIS CONTESTATIA DNA IMPOTRIVA ELIBERARII LUI IOAN BECALI

IOAN BECALI a fost transferat la Penitenciarul Jilava de la Penitenciarul Poarta Alba, insa el nu a fost prezent in sala de judecata. Avocatul acestuia a anuntat ca fostul impresar IOAN BECALI este internat la Spitalul Floreasca, unde a suferit o interventie chirurgicala. In ultimele luni, instantele din judetul Constanta au respins mai multe cereri de ELIBERAREA CONDITIONATA depuse de IOAN BECALI.

IOAN BECALI a fost condamnat in DOSARUL TRANSFERURILOR, in martie 2014, alaturi de alti reprezentanti ai fotbalului romanesc. In detentie, IOAN BECALI a scris trei carti, reusind astfel sa isi reduca pedeapsa cu 90 de zile.

Sursa foto: sport