Ioan Chiriacescu, presedintele Camerei de Comert Braila, a murit intr-un accident rutier

Un grav accident rutier s-a produs, duminica, in municipiul Braila, in urma caruia  Ioan Chiriacescu, presedintele Camerei de Comert Braila, a murit.

Masina Dacia Logan condusa de Chiriacescu a fost lovita in plin duminica, in jurul orei 11.00,  de o autocisterna. Ioan Chiriacescu, in varsta de 63 de ani, a murit pe loc. Din primele informatii, se pare ca presedintele Camerei de Comert brailene ar fi fost de vina, deoarece nu a acordat prioritate in momentul in care a vrut sa ptrunda pe soseaua de centura.

Accidentul s-a produs la intersectia soselei Baldovinesti cu soseaua de centura, scriu jurnalistii de la Adevarul. Soferul autocisternei a declarat, socat, ca autoturismul i-a aparut brusc in fata si nu l-a mai putut evita.

Dupa impact, autocisterna a patruns pe contrasens, dar intamplarea a facut sa nu circule nicio masina pe banda respectiva in acel moment. Autocisterna era goala, astfel ca riscul producerii unei explozii a fost evitat. O eventuala explozie ar fi putut avea urmari tragice, dat fiind faptul ca accidentul a avut loc in imediata apropiere a unei benzinarii.

Foto: glasul-gd.ro

Citeste si: Un politist de frontiera a ucis o persoana intr-un accident rutier