IOAN CLAMPARU a primit 5 ani REDUCERE din pedeapsa de 20 de ani de INCHISOARE

Instanta a decis sa-i reduca interlopului IOAN CLAMPARU 5 ani din pedeapsa de 20 de ani de inchisoare, astfel incat supranumitul “Cap de Porc” va sta 15 ani dupa gratii, potrivit B1 TV.

IOAN CLAMPARU a fost condamnat pentru constituire de grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si intreruperea cursului sarcinii. Polițistii din Spania spun ca 1.000 de femei au cazut victime in rețeaua lui IOAN CLAMPARU.

Cel mai temut interlop si-a aflat pedeapsa. IOAN CLAMPARU a fost condamnat si in Romania la 20 de ani de inchisoare, initial. Pentru ca acum, instanta Suprema a decis sa-i scada 5 ani din pedeapsa, fix perioada in care a stat in arest preventiv. Asta inseamna ca va sta 15 ani dupa gratii. IOAN CLAMPARU a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare si in Spania, si extradat in luna aprilie anul trecut. El a fugit din Romania in 2004, unde a pus pe picioare cu mai multi apropiați o rețea de proxenetism.

IOAN CLAMPARU, cunoscut sub numele de Cap de Porc a fost extradat din Spania la mijlocul lunii aprilie a anului trecut. Ani de zile  a fost considerat cel mai temut interlop roman.  A fopst liderul unei cunoscute retele de prostitutie la nivel mondial si s-a remarcat si prin felul in care reusea sa bage spaima in victime.

“Va rog sa-mi aprobati contestatia. Eu am fost arestat in februarie 2002, am platit cautiunea, in septembrie 2011 am fost incarcerat. In 2012, in februarie am fost condamnat. In Spania am fost arestat in acelasi dosar, in februarie 2000. Eu am fost condamnat si acolo si aici. Am gresit si regret enorm. In toata gasca asta din care am facut parte… imi asum si am gresit, in final doar eu am fost condamnat. Am avut patru mandate de 4 ani. Singura persoana condamnata sunt eu, am doi copii, regret enorm, sunt bolnav”, le-a spus interlopul judecatorilor.

IOAN CLAMPARU a fost  judecat in Spania.  Aici a primit o condamnare de 30 de ani de inchisare. Autoritatile iberice au fost de acord ca proxenetul sa fie extradat si sa execute pedeapsa in tara

Atunci cand se afla in libertate in tara, CLAMPARU s-a remarcat si prin petrecerile cu manelisti celebri.

Sursa foto: realitatea