Ioan Ghise CANDIDEAZA la prezidentiale

Senatorul IOAN GHISE, cel care a demisionat recent din PNL, si-a anuntat, miercuri, intentia de a CANDIDA la ALEGERILE PREZIDENTIALE, dorindu-si sa fie “garantul” Constitutiei si al legilor tarii.

“Votul fiecarui cetatean trebuie asigurat si respectat ca fundament al constructiei democratice a statului roman. Trebuie sa promovam unitatea cetatenilor romani pentru armonie sociala, dezvoltarea tarii si bunastare.

Competenta, experienta si expertiza mea politica le pun in slujba cetatenilor pentru a-i servi in mod onest, demn si onorabil. Ma ofer sa fiu garantul Constitutiei Romaniei si al legilor tarii. Voi actiona pentru promovarea valorilor romanesti ca fundament al intereselor nationale”, a declarat senatorul independent in cadrul unei conferinte de presa.

Citeste si: IOAN GHISE DEMISIONEAZA DIN PNL

Potrivit lui GHISE, presedintele Romaniei trebuie sa fie mediatorul intre societatea civila, intre cetateni si autoritatile publice. “Asta ma ofer sa fac si sa fiu”, a punctat GHISE.

Intrebat pe cine va sustine in turul al II-lea al ALEGERILOR PREZIDENTIALE, senatorul a replicat ca spera sa se poata sustine pe sine.

“Cu ajutorul cetatenilor care m-au convins si impins sa depun aceasta CANDIDATURA, sper sa am sansa sa intru in turul II si sa ma sustin pe mine. (…)”, a precizat IOAN GHISE.

Referitor la sursele de finantare pentru CAMPANIA ELECTORALA, senatorul a marturisit ca, la ora actuala, nu dispune de asemenea resurse.

Citeste si: KLAUS IOHANNIS ESTE NOUL CANDIDAT AL LIBERALILOR PENTRU PREZIDENTIALE

“Acum nu am niciun ban, dar stiu din experienta ca atunci cand campaniile electorale avanseaza, pe masura ce se contureaza candidatii, vin si sursele de finantare. (…) Capitalul cel mai important este increderea data de cetateni prin vot”, a conchis el.

Sursa foto: baricada.ro