Ioan Ghise isi cere scuze de la Ponta si Antonescu pentru declaratiile facute ieri

Senatorul PNL, Ioan Ghise, le cere scuze lui Victor Ponta si Crin Antonescu pentru declaratiile facute, marti, prin care a cerut demisia premierului, pe care l-a acuzat ca a inselat electoratul USL prin pactul de coabitare semnat cu Traian Basescu.

“Va scriu pentru a va cere scuze pentru aprecierile pe care le-am formulat cu ocazia recentului interviu acordat reporterului de la ziare.com. Regret ca am exprimat public pareri personale care pot afecta colaborarea in cadrul Guvernului USL. Consider acum ca nepotrivit si gresit politic ceea ce am spus”, se scuza Ghise, intr-o scrisoare deschisa catre cei doi lideri ai USL.

Ghise spera ca Victor Ponta va avea “puterea de a depasi acest incident neplacut”. “Voi sprijini in continuare Guvernul USL in Parlament prin voturile mele. Proiectul USL este prea important pentru Romania ca sa fie compromis chiar de catre noi”, mai afirma Ghise, care ii transmite premierului, la finalul scrisorii, “speranta ca veti accepta scuzele mele”.

Ioan Ghise is cere scuze si de la presedintele PNL, Crin Antonescu, dar si colegilor sai din partid.

“Va rog pe Dvs si colegii liberali sa acceptati scuzele mele pentru greseala comisa de a exprima public, pareri personale care pot afecta colaborarea in cadrul USL.  Mi-am cerut scuze si domnului Prim-ministru Victor Ponta. Cu speranta ca greseala mea politica poate fi scuzata, va asigur ca sustin in Parlament Guvernul USL si PNL”, transmite Ioan Ghise, intr-o alta scrisoare deschisa.

Senatorul PNL a declarat, marti, pentru Ziare.com, ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze pentru ca a tradat electoratul USL.

Foto: RTV

Vezi aici declaratia integrala a lui Ioan Ghise