Ioan Neculaie a fost arestat! În ce țară a fost prins milionarul român

Ioan Neculaie a fost arestat, sâmbătă, de polițiștii din Grecia. Miliardarul român, fostul proprietar al formației FC Brașov, era dat în urmărire internațională după ce a fost condamnat de justiția din România.

Ioan Neculaie a reușit să fugă din țară înainte ca polițiștii români să ajungă la domiciliul său. Neculaie își schimbase înfățișarea (și-a făcut operație la față și și-a vopsit părul și barba) în speranța că nu va mai putea fi recunoscut.

Judecătoria Braşov l-a condamnat definitiv, săptămâna trecută, pe Ioan Neculaie la doi ani şi două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, se precizează pe site-ul Poliţiei Române.

În prezent, Ioan Neculaie este în custodia autorităților elene din Salonic și va fi prezentat în fața judecătorilor greci care vor stabili dacă va fi extrădat, sau nu.

Ioan Neculaie a mai fost condamnat pentru infracțiuni asemănătoare, dar și pentru ucidere din culpă, însă a fost eliberat condiționat în 2018 după ce a petrecut aproximativ un an în spatele gratiilor.

Sursa foto: adevărul