Ioan Neculaie, reținut când vroia să o șteargă din țară

Afaceristul Ioan Neculaie a fost depistat, în noaptea de joi spre vineri, la punctul de trecere a frontierei din Giurgiu. Acesta încerca să treacă granița.

Fostul patron al FC Brașov era căutat de joi după-amiază pentru a fi dus în arestul poliției Brașov. Curtea de Apel a dat o sentința de doi ani de închisoare cu executare, pentru infracțiuni la regimul armelor și munitiilor.

Ioan Neculaie a fost căutat, joi, de polițiști, pentru a fi condus în arestul Poliției, dar omul de afaceri a fost de negăsit. Polițiștii de la investigații criminale din Giurgiu l-au găsit, în noaptea de joi spre vineri, încercând să treacă granita.

Fostul finanțator al lui FC Brașov a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare. El a fost găsit vinovat pentru nerespectarea regimului armelor și minutiilor.

Ioan Neculaie va fi închis pentru că, în timp ce se află la vânătoare, a tras câteva focuri de armă spre cauciurile mașinii sale, nervos pe șoferul sau. Pe lângă sentința de doi ani, Ioan Neculaie este obligat să achite și suma de 3000 de lei, cheltuieli de judecata.

Sursa foto: adevărul