IOAN NICULAE: Am vrut sa cumpar DINAMO! INSOLVENTA este singura sansa de SALVARE pentru ei

IOAN NICULAE,  cel mai bogat om din fotbalul romanesc si patronul echipei ASTRA GIURGIU,  a dezvaluit joi ca a fost TENTAT sa achizitioneze pe DINAMO BUCURESTI, insa a renuntat dupa ce a vazut cate datorii are clubul bucurestean. Totodata, NICULAE le-a transmis conducatorilor din “Groapa” ca unica SOLUTIE pentru SALVAREA lui DINAMO este intrarea in INSOLVENTA.

“Acum cativa ani de zile, nu mai mult de 4-5, mi s-a facut o oferta de a cumpara DINAMO, iar propunerea mea a fost sa se faca un audit, iar ce am spus acum cinci ani s-a confirmat acum. Adica, cele 16 milioane de euro datorie neta din 2010 nu s-a micsorat in 2014, iar de acel bulgare nu avea cum sa scape.

Citeste si: DINAMO BUCURESTI a solicitat intrarea in INSOLVENTA! REACTIE Ionut Negoita. FOTO 

Eu le-am spus atunci lui Badea, Borcea, Turcu, ca ei nu au ce sa vanda. Ca pana cand nu vor regla datoriile clubului, ei sunt pe valoare negativa. Am spus de atunci ca atat timp cat cineva nu va curata de datorii acel club, Dinamo nu are nicio sansa de salvare si singura optiune este falimentul.

Citeste si: MUTARE SOC la ASTRA: FLORIN MARIN si-a dat DEMISIA! Afla cine l-a inlocuit

Falimentul nu este neaparat un lucru negativ. Trecerea prin el se practica. Aceasta insolventa, cu un plan de reorganizare si stoparea acelor datorii, este singura solutie de salvare a clubului, altfel Dinamo se duce”, a declarat IOAN NICULAE, conform Mediafax.

Sursa foto: SPORT.RO