IOAN NICULAE: Ne aflam intr-o grupa in care nu avem nimic de pierdut

IOAN NICULAE, patronul echipei ASTRA GIURGIU, a declarat, vineri, dupa tragerea la sorti a grupelor Ligii Europa, ca gruparea pregatita de DANIEL ISAILA poate accede in 16-imile competitiei.

“Este o grupa in care nu avem nimic de pierdut. Tot ce e de acum incolo pentru noi este o premiera. Cred ca avem sanse sa trecem mai departe. Si daca nu ne vom califica nu e nicio nenorocire, dar vom juca fotbal. Cred ca si noi si Steaua am avut cam acelasi noroc, este o grupa accesibila, chiar mai accesibila decat a noastra. Am vazut meciurile Petrolului cu Zagreb, iar Celtic nu este o echipa de speriat incat sa nu putem juca fotbal cu ei. In orice caz nu sunt mai buni decat Lyon”, a spus NICULAE.

CITESTE SI: GRUPE EUROPA LEAGUE: STEAUA, in grupa J cu Dinamo Kiev. ASTRA, in grupa D cu Salzburg si Dinamo Zagreb 

IOAN NICULAE a afirmat ca ASTRA va putea disputa meciurile din faza grupelor pe stadionul din Giurgiu. “Atat observatorul UEFA, cat si o persoana trimisa special, ne-au trasat doua sarcini, care nu sunt deosebite: montarea unei camere de luat vederi la jumatatea peluzei, iar la tribuna a doua sa facem niste modificari pentru comentatorii sportivi. In rest au fost numai cuvinte de lauda. Acest stadion l-am construit exact dupa manualele UEFA”, a completat Niculae.

NICULAE a precizat ca la ASTRA vor mai veni cativa jucatori care sa completeze lotul si pentru participarea in grupele Ligii Europa. “Vor veni cativa jucatori. Am incercat sa luam jucatori care aduc valoare, nu doar numeric, pentru ca numeric era simplu. Un jucator mi-a confirmat astazi ca vine, dar sa vedem ce zice Dinu Gheorghe, pentru ca e suparat pe el. Dinu mi-a spus ca are pregatita o lista scurta de jucatori. Ne mai trebuie neaparat un fundas central si un jucator de banda. Chitu si Grandin mai au nevoie de o luna de zile pentru a fi la nivelul celorlalti”, a subliniat Niculae.

CITESTE SI: VALERIU ARGASEALA: Exceptand situatia din Ucraina si distantele mari, pare o grupa buna 

Echipa ASTRA GIURGIU va evolua in grupa D a Ligii Europa, alaturi de formatiile FC Salzburg (Austria), Celtic Glasgow (Scotia) si Dinamo Zagreb (Croatia), conform tragerii la sorti, de vineri, de la Monaco.

Sursa foto: adevarul.ro