Ioan Niculae spune ca Steaua nu trebuia sa ia licenta

Ioan Niculae, patronul echipei Astra Giurgiu, spune ca Steaua nu are instalatie de incalzire a gazonului la stadionul din Ghencea si sugereaza ca nu putea sa primeasca licenta pentru a participa in Liga 1.

“Noi, ca sa primim licenta, am fost nevoiti sa indeplinim o gramada de conditii, sa investim serios si nu ne pare rau. Dar, din ce stiu eu, Stadionul Steaua nu dispune de instalatie de incalzire a gazonului. Si, atunci, ma intreb cum de au luat licenta? Daca au primit dreptul de a evolua in Liga 1, atunci inseamna ca trebuie sa aiba si sistemul de incalzire pus la punct. Daca nu, de ce sunt eu defavorizat? Noi am investit aproximativ 200.000 de euro in acest sistem. Sub opt grade, intra automat in functiune si iarba este mentinuta verde”, a spus Ioan Niculae la Digi Sport, conform ziare.com.

El a comentat si sansele echipei sale de a castiga meciurile cu Steaua: “Putem bate Steaua de mai multe ori, la fel cum si Steaua ne poate invinge pe noi. Dar, nu ne este frica de meciurile cu ros-albastrii. Mai ales la Giurgiu, acolo unde avem conditii impecabile din punct de vedere tehnic. In schimb, nu pot garanta ca in Ghencea va fi la fel. Si aici ma refer la conditiile de joc”.

Partida dintre Steaua si Astra Giurgiu se va disputa pe 18 decembrie, iar returul e programat patru zile mai tarziu, meciurile putand sa fie decisive in ceea ce priveste clasamentul campionatului in fruntea acestuia.

Sursa foto: sport.ro