IOAN OLTEAN: Am prezentat in fata Comisiei juridice PROBE din care rezulta NEVINOVATIA mea

Deputatul liberal IOAN OLTEAN a declarat miercuri ca s-a prezentat la Comisia juridica pentru a-si justifica NEVINOVATIA si pentru a-si apara dreptul la libertate, adaugand ca nu il cunoaste pe denuntator si nu a luat bani de la omul de afaceri MIHAI ROTARU, relateaza Agerpres.

“M-am prezentat in fata Comisiei juridice pentru a imi apara dreptul la libertate si pentru a imi justifica nevinovatia. (…) Eu in fata comisiei am prezentat probele din care rezulta in mod cert nevinovatia mea si lipsa de sustinere probabistica a denuntului. Nu am cerut sa ma apere nimeni, daca eu si avocatii mei nu ne putem apara, nimeni nu ne poate apara, decat cel de sus”, a afirmat IOAN OLTEAN, la finalul audierii din Comisia juridica.
El a adaugat ca nu il cunoaste pe denuntator si nu a luat bani de la MIHAI ROTARU.

“Un lucru este esential: nu am fost niciodata in localitatea Chitila si NU AM FOST NICIODATA LA BISERICA DIN CHITILA. Nu l-am cunoscut niciodata pe denuntator, parintele Alexandrescu, daca pot sa ii spun parintele Alexandrescu. Nu am luat nici prin intermediari, nici prin altcineva bani de la Mihai Rotaru”, a sustinut Oltean.

CITESTE SI: COMISIA JURIDICA a acordat AVIZ FAVORABIL cererilor DNA pentru IOAN OLTEAN si CATALIN TEODORESCU. UPDATE

Intrebat daca ar fi o umilinta pentru el sa fie incarcerat, deputatul liberal a spus: “Mai mare umilinta decat am suferit zilele acestea din cauza mass-media nu se poate suferi”.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va inainta plenului raport de incuviintare a cererii DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ioan Oltean, decizia fiind luata cu 14 voturi “pentru”, patru “impotriva” si trei abtineri, a anuntat vicepresedintele comisiei Ciprian Nica.

Sursa foto: bzi