IOAN OLTEAN, pus sub INVINUIRE intr-un dosar privind fapte de CORUPTIE, dupa audieri la DNA Oradea. UPDATE

Fostul vicepresedinte si secretar general al PDL IOAN OLTEAN, deputat de Bistrita-Nasaud, este audiat joi la DNA Oradea, informeaza postul Romania TV. IOAN OLTEAN ar fi audiat in dosarul vicepresedintele CJ Bihor, ALEXANDRU KISS.

UPDATE 14:52: Deputatul IOAN OLTEAN, fost vicepresedinte si secretar general al PDL, a fost audiat, joi, de catre procurorii DNA Oradea, surse apropiate anchetei afirmand ca OLTEAN a fost pus sub invinuire intr-un dosar de coruptie, informeaza Mediafax

 IOAN OLTEAN a venit insotit de avocatul sau si nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul DNA Oradea. Conform unor surse judiciare unor surse judiciare citate sursa amintita, procurorii DNA l-au pus sub acuzare pe IOAN OLTEAN.

Magistratii Tribunalului Bihor au hotarat, miercuri, ca vicepresedintele Consiliului Judetean, KISS ALEXANDRU, lider al organizatiei judetene a UDMR, sa fie cercetat sub control judiciar, respingand cererea de arest preventiv depusa de procurorii DNA. KISS ALEXANDRU este cercetat cu privire la savarsirea infractiunilor de spalare a banilor, in forma continuata (patru infractiuni), abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, luare de mita si trafic de influenta, in forma continuata.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea.net