IOAN OLTEAN: Din CRIN ANTONESCU si KLAUS IOHANNIS ar iesi un candidat IMPECABIL la prezidentiale

Vicepresedintele Partidului Democrat Liberal (PDL), deputatul IOAN OLTEAN, a declarat vineri, la Bistrita, ca din CRIN ANTONESCU si KLAUS IOHANNIS s-ar putea face “un CANDIDAT IMPECABIL”, insa nu a dorit sa se pronunte in favoarea vreunuia dintre ei, ca posibil candidat la ALEGERILE PREZIDENTIALE propus de liberali, informeaza Agerpres.

“N-as vrea sa influentez votul colegilor mei, asa ca dati-mi voie sa nu ma pronunt. Ei vor decide prin vot, sunt responsabili. Sunt doi oameni foarte seriosi, sunt doi candidati foarte buni, trebuie sa recunoastem. Sigur, din ei doi am face un candidat impecabil, dar cel care nu o sa castige o sa puna umarul in munca cu celalalt si va fi bine. Lasam liberalilor libertatea deplina in a-si exprima optiunea”, a spus IOAN OLTEAN.

CITESTE SI: Crin Antonescu: Ponta poate fi INVINS. Noul PARTID poate ajunge la 40% 

Liderul democrat-liberal a precizat ca, in situatia in care candidatul propus de PNL va fi cel asumat de cele doua partide pentru alegerile prezidentiale, celor din PDL le va reveni functia de premier.

IOAN OLTEAN considera ca, in turul al doilea de scrutin al ALEGERILOR PREZIDENTIALE, ALIANTA ELECTORALA formata din PNL si PDL se va putea baza pe voturilor tuturor partidelor de dreapta, inclusiv pe cele ale PMP si PNTCD.

CITESTE SI: IOHANNIS: CANDIDATUL PNL-PDL pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE se va cunoaste in august 

Intrebat cum comenteaza afirmatiile Elenei Udrea, potrivit careia prin acceptarea denumirii de Partid National Liberal PDL “a murit”, OLTEAN a raspuns ca “sunt destui care sa il tinem treaz”.

“Partidul Democrat Liberal n-a murit si nu va muri sub nicio forma. N-a murit pentru ca suntem destui acolo care sa il tinem treaz si prezent in esichierul politic romanesc, in noua formatiune politica nascuta – Partidul National Liberal”, a replicat IOAN OLTEAN.

Sursa foto: realitatea.net