IOAN RUS SI-A DAT DEMISIA DE LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR. UPDATE

Ministrul Ioan Rus a declarat, joi, intr-o interventie la postul de televiziune Antena 3 ca se gandeste sa isi dea DEMISIA  din functia de ministru al Transporturilor, dupa declaratia privind familiile celor plecati in strainatate.

UPDATE 16:26: VICTOR PONTA a anutat pe contul lui de Facebook ca i-a acceptat demisia ministrului Transporturilor, IOAN RUS. ”Regret situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus! Acesta si-a asumat raspunderea si mi-a prezentat demisia din functia de ministru! Am acceptat demisia si saptamana viitoare vom discuta despre inlocuitorul la acest portofoliu!”, scrie VICTOR PONTA pe site-ul de socializare. 

UPDATE 16:11: Ministrul Transporturilor, IOAN RUS, a sosit joi dupa-amiaza la Palatul Victoria. 

Liberalii i-au cerut demisia lui IOAN RUS pentru o serie de declaratii facute intr-o emisiune televizata despre romanii din strainatate si despre familiile lor.

 “Mi-am cerut scuze, a fost nefericita declaratia. Imi cer scuze. Nu am etichetat pe nimenea, declaratia mea a fost in sens pozitiv. Am sa ii cer eventual prim-ministrului VICTOR PONTA  sa imi accepte DEMSIA. O sa ma gandesc la acest lucru. Daca a iesit prost sau foarte prost eu imi cer scuze. O sa vedem de acum incolo ce e de facut”, a spus IOAN RUS pentru sursa citata.

CITESTE SI: IOAN RUS JIGNESTE FAMILIILE ROMANILOR DIN DIASPORA: COPIII GOLANI SI NEVESTE CURVE!

Sursa foto: realitatea.net