Ioan Sandor si Dumitru Bulborea, functionari publici din Salaj si Voluntari, gasiti incompatibili de ANI

Doi functionari publici din Salaj si Voluntari au fost gasiti incompatibili de Agentia Nationala de Integritate (ANI). Este vorba despre Ioan Sandor, functionar public in cadrul Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura- centrul judetean Salaj, Ioan Sandor, si de Dumitru Bulborea, director executiv in cadrul Primariei Voluntari.

In cazul lui Vasile Bulborea, inspectorii de Integritate arata ca raportul de serviciu nu a fost suspendat in perioada participarii la campania electorala pentru alegerile locale din luna iunie 2012.

In cazul lui Dumitru Bulborea, director executiv in cadrul Primariei Orasului Voluntari, ANI arata ca acesta s-ar fi aflat in stare de compatibilitate in anul 2007.

”Incepand cu data de 12 iulie 2007, concomitent cu exercitarea functiei publice de conducere, acesta realizeaza / efectueaza si expertize tehnice judiciare. Veniturile obtinute din practicarea acestei activitati au fost in suma totala de 64.890 Lei”, arata ANI. 

Persoanele evaluate au fost informate despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoanele evaluate au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, in exercitarea dreptului la aparare.