Ioana Basescu, audiata ca martor in dosarul Nana

Ioana Basescu, audiata ca martor in dosarul Nana

Ioana Basescu va fi audiata in calitate de martor in dosarul Nana. Parchetul General informeaza, vineri, ca fiica fostului presedinte, Ioana Basescu, are calitate de martor in dosarul Nana, in care procurorii cerceteaza afacerea cu terenuri din judetul Calarasi.

In comunicatul de presa transmis de Parchetului General se arata ca in dosar sunt cercetati 11 suspecti de savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, fals material in inscrisuri oficiale, fals intelectual, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals, conflict de interese, abuz in serviciu si spalare a banilor.

Citeste si: SECHESTRU pe terenurile de la Nana ale familiei Basescu

Tribunalul Calarasi a respins joi seara contestatia depusa de Ioana Basescu impotriva masurii asiguratorii dispuse de procurori asupra terenului din comuna Nana.

Amintim ca procurorii de la Parchetul General au pus, joi, sechestru pe 147 de titluri de proprietate de la Nana. Terenul Ioanei Basescu se afla printre acestea. Fiica fostului presedinte a contestat masura, dar a fost respinsa astazi.