Nunta in familia Basescu! Ioana a fost ceruta in casatorie de avocatul Radu Pricop. VIDEO

Se anunta nunta mare in familia presedintelui Traian Basescu. Ioana Basescu, fiica cea mare a sefului statului, a fost ceruta de sotie de iubitul ei, avocatul Radu Petru Pricop, dupa numai sase luni de relatie.

Viitorul ginere al presedintelui Basescu i-a daruit Ioanei Basescu inelul de logodna chiar in seara de Craciun, nunta urmand a avea loc in vara anului 2014.

Radu Pricop a planuit momentul in cel mai mic detaliu, iar atunci cind a simtit ca este momentul, a cerut-o de sotie pe Ioana. Potrivit jurnalistilor de la Cancan, se pare ca aceasta a acceptat incantata propunerea, iar nunta va avea loc anul viitor, in vara.

Radu Petru Pricop este un bun prieten al Elenei Basescu, dar si al sotului acesteia, Bogdan Ionescu. Are 35 de ani si este asociat al unui cabinet de avocatura. Noul iubit al Ioanei Basescu locuieste intr-o zona de lux a Capitalei si conduce masini de sute de mii de euro: un Mercedes SL 63 AMG, in valoare de 150 de mii de euro si un Maserati, ce sare de 100.000.

Faptul ca Ioana si Radu au petrecut Craciunul in familia prezidentiala a fost tradat si de o poza postata pe Facebook de Elena Basescu. Sub titlul Primul Craciun al Sofiei Anais, Elena a postat mai multe fotografii in care fiica sa era tinuta in brate de intreaga familie, inclusiv de Radu Pricop.