Ioana Maria Ardelean, cantareata de muzica populara sefa la serviciul anticoruptie din Ministerul Dezvoltarii

Cantareata de muzica populara Ioana Maria Ardelean a fost numita, la inceputul anului, sefa la Serviciul Anticoruptie din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, condus de Liviu Dragnea.

Radu Moldovan, seful Consiliului Judetean (CJ) Bistrita este cel care a insistat ca Ioana Maria Ardelean sa faca parte din ministerul condus de Liviu Dragnea, potrivit pesurse.ro.

Desi nu are experienta, Ioana Maria Ardelean a facut fata cu succes la postul pe care il detine de la inceputul anului. Cantareata controleaza fraudele din zona proiectelor europene.

Ioana Maria Ardelean a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA. In declaratia de avere publicata pe site-ul MDRT la data de 27.05.2013, Ioana Maria Ardelean a trecut salariul castigat de la Partidul National Liberal, in valoare de 10.099 lei, precum si salariul castigat la MDRT – 24.688 lei.

De asemenea, aceasta a inscris in declaratie si cei aproximativ 2.000 de lei castigati pentru prestarea de “activitati artistice” pentru Consiliul Local Monor si alti 400 de lei castigati pentru aceeasi activitate primiti de la TVR.

Conform Declaratiei de Interese, Ioana Maria Ardelean este membru in Consiliul de Administratie al CNI si al Institutului de Cercetare si Dezvoltare in Constructii.