IOAN RUS a depus juramantul la COTROCENI. BASESCU: Atentie, minister cu probleme!

IOAN RUS a depus, miercuri seara, juramantul la Palatul Cotroceni, devenind, astfel, OFICIAL ministru al Transporturilor. Dupa discursul clasic, presedintele TRAIAN BASESCU l-a felicitat pentru revenirea intr-o functie de ministru, neuitand sa sublinieze ca problemele, mai ales cele de CORUPTIE, sunt mari la Ministerul pe care l-a preluat Rus.

La doar cateva secunde, dupa ce RUS  a depus juramantul, seful statului a tinut sa-l felicite pentru noua sa functie, atentionandu-l ca este nevoie de multa responsabilitate pentru ca problemele din Transport sa fie rezolvate.

Citeste si: IOAN RUS va depune JURAMANTUL miercuri la ora 20.00

“Felicitari pentru revenirea in Guvern! Va atentionez, insa, ca mergeti intr-un minister cu probleme! Sa fiti atent la premisele de contractare in cazul autostrazii Comarnic – Brasov. Am informatii ca acolo, deja, s-au intamplat fapte de coruptie. In plus, s-au facut studii de fezabilitate de 50 milioane de euro care nu vor mai fi valabile in doi ani”, a declarat TRAIAN BASESCU.

Citeste si: DAN SOVA: Activitatea mea in fruntea infrastructurii este apreciata de premierul PONTA

La INVESTIREA lui IOAN RUS a participat, cum era normal, si PREMIERUL VICTOR PONTA. Acesta si seful statului s-au evitat pe toata durata ceremoniei, de altfel una care a durat doar cateva minute. La final, BASESCU a plecat fara sa dea mana cu PONTA. L-a salutat, in schimb, pe vicepremierul Gabriel Oprea…

Dupa ce presedintele a parasit incinta, Ponta i-a adresat un mesaj lui Rus, ca o ironie la adresa lui Basescu: „ Nu la dumneavoastra sunt autostrazile, nu stie el, e mai batran”.

Sursa foto: Captura B1 Tv