IOHANNIS a dezvaluit unde va face prima vizita oficiala daca va castiga ALEGERILE PREZIDENTIALE

Klaus Iohannis

KLAUS IOHANNIS, prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale (ACL), a declarat, joi, in cadrul unui interviu acordat jurnalistilor de la Adevarul Live, unde va efectua prima vizita OFICIALA in calitate de presedinte daca se va impune in cursa pentru Cotroceni.

“Cred ca e posibil ca prima vizita sa fie la Bruxelles – acolo sunt mereu probleme stringente – dar imi doresc ca una din primele sa fie la Chisinau”, a declarat Klaus Iohannis.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS nu merge la ANTENA 3: Am avut doua INVITATII si am acceptat-o pe cealalta 

“Sigur ca voi merge eu, respect legea si deciziile CCR. In ce priveste colaborarea cu premierul Ponta, indiferent cine va fi premierul, voi avea o colaborare institutional corecta cu el. Nu ne vom imprieteni, dar nu voi fi eu acela ca refuza dialogul pe problemele Romaniei. Dar nu cred ca ajungem in situaitia asta, pentru ca Ponta va pierde alegerile si PSD il va trimite acasa, nu trebuie sa fac eu nimic”, a raspuns candidatul ACL atunci cand a fost intrebat cine va merge la reuniunile Consiliului European.

Chestionat asupra modului de organizare al votului din turul I al alegerilor prezidentiale in Diaspora, Iohannis a declarat ca haosul este cauzat de ineficienta Guvernului.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS a prezentat scrisoarea de sustinere din partea ANGELEI MERKEL. FOTO 

“Acest guvern e ineficient, se vede din modul in care a organizat alegerile in diaspora. Avem aproape un milion de declaratii pe proprie raspundere pe care le vom imparti la cozile din diaspora, voluntarii le vor distribui pentru ca procesul de vot sa mearga mai repede”, a mai spus Iohannis.

Sursa foto: jurnalul.ro