IOHANNIS a fost intrebat daca RARES BOGDAN a intervenit la el pentru VANGHELIE: “Asta a fost gluma din aceasta seara”

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, miercuri seara, la Ateneul Roman, daca realizatorul TV Rares Bogdan a intervenit la el in favoarea lui Marian Vanghelie, asa cum a afirmat primarul Sectorului 5. 

La intrebarea daca Rares Bogdan i-a intermediat o relatie cu Vanghelie, Presedintele Romaniei a raspuns „asta a fost gluma din aceasta seara”.

CITESTE SI: INTERCEPTARI IN DOSARUL LUI VANGHELIE: SE LAUDA CA POATE EXERCITA PREDIUNI ASUPRA PRESEDINTELUI TARII PRIN INTERMEDIUL UNUI REALIZATOR TV 

Presedintele a participat, la Ateneul Roman, la un eveniment caritabil, Concertul Sperantei „Hope and Homes for Children Romania”.

In referatul procurorilor prin care se cerea arestarea preventiva a primarului Sectorului 5 este redata interceptarea unei discutii dintre Marian Vanghelie si Dinu Mariana Carla, in care primul spune ca poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul realizatorului TV Rares Bogdan, pentru a-l ajuta cu dosarul penal, sustinand ca presedintele are nevoie de el ca sa faca majoritatea in Senat. 

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS LA EVENIMENTUL CARITABIL HOPE CONCERT 2015: “O SOCIETATE CARE ISI NEGLIJEAZA COPIII NU ARE VIITOR”