IOHANNIS a semnat decretele de acreditare a ambasadorilor in Arabia Saudita si Oman

Presedintele KLAUS IOHANNIS a semnat, joi, decretele privind acreditarea lui Mihail Coman in calitate de ambasador al Romaniei in Regatul Arabiei Saudite, precum si a lui Cristian Tudor, ambasador in Qatar, si in calitatea de ambasador in Sultanatul Oman, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. 

”Presedintele Romaniei, domnul KLAUS IOHANNIS, a semnat joi, 27 august a.c. decretul privind acreditarea lui Mihail Constantin Coman in calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Regatul Arabiei Saudite, decretul privind rechemarea lui Adrian Macelaru din calitatea de ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Sultanatul Oman, precum si decretul privind acreditarea lui Cristian Tudor, ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Statul Qatar si in calitatea de ambasador extraordinar si in plenipotentiar al Romaniei in Sultanatul Oman”, se arata in comunicatul citat. 

CITESTE SI: IOHANNIS: MOHAMMAD MUNAF, in custodia POLITIEI ROMANE

Mihai Constantin Coman a fost avizat, in 12 mai, de comisiile de politica externa din Parlament, pentru postul de ambasador in Regatul Arabiei Saudite, cu 19 voturi “pentru” si 1 vot “impotriva”. Intre anii 2011 si 2015, Mihai Constantin Coman a fost insarcinat cu afaceri a.i la Ambasada Romaniei la Riad.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS a cerut un plan de aplicare al Strategiei de Aparare Nationala a Tarii

Sursa foto agerpres