Iohannis a vorbit despre relatia cu Michael Schmidt si a explicat cat plateste pe chiria apartamentului din Bucuresti

Prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, a vorbit la B1 TV despre pretul pe care il plateste pentru chiria unui apartament din Bucuresti in care locuieste pe perioada campaniei electorale. Asta dupa ce Evenimentul Zilei a scris ca liderul PNL ar plati 500 de euro chirie pentru un apartament din Bucuresti de 240 metri patrati unde, datorita zonei in care este situat, chiria ar ajunge in mod normal la 2.500 euro.

Intrebat la B1 TV cat plateste pe luna pentru acel apartament, Klaus Iohannis a precizat ca apartamentul nu are 240 metri patrati, asa cum s-a speculat, fiind mult mai mic, de 60 de metri patrati. 

“Eu am inchiriat un apartament, are 60 de mp, este cu doua camere si pe care il folosesc pana se termina campania. Mi se pare curios ca este tema de campanie, care totusi sunt provbincial cunoscut, ca mi-am inchiriat un apartament. Nu sunt 260 de metri patrati”, a punctat Iohannis.

Citeste si: IOHANNIS: CAND VOI FI LA COTROCENI, NU VOI FACE NICIUN FEL DE INTELEGERE CU PSD

Pe de alta parte, dupa ce moderatorul Malin Bot a spus ca ar fi vorba de 780 euro, Klaus Iohannis a adaugat. ”Cam atat dau, un pic mai putin de 780 euro”.

Intrebat ce fel de relatie are cu Michael Schmidt, seful Auto Bavaria, Klaus Iohannis a raspuns: “Da, am o relatie apropiata cu domnul Schmidt si sunt bucuros de acest lucru. In general am putini prieteni si cred ca sunt oameni de buna calitate. Domnul Schmidt a pus la dispozitia Primariei o masina BMW ca sa o folosim asa cum consideram noi. A fost un lucru pentru primarie si intens speculat, dar asigur ca nu mai este nicio masina in comodat la Primaria Sibiu. Ultimul contract a fost reziliat in iulie a acestui an. Au fost mai multe masini la rand din 2007 pana astazi”, a aratat Klaus Iohannis.

Intrebat de ce nu a folosit masinile Primariei Sibiu, Iohannis a raspuns: “Erau bune masinile Primariei, dar am scutit sa cumpar o masina si am folosit una de gratis. Dl Schmidt nu are niciun contract cu Primaria Sibiu.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Ne merge prost pentru ca suntem CONDUSI PROST