IOHANNIS: Abia astept sa-l intalnesc pe VICTOR PONTA fata in fata la TV

Candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, a declarat ca nu este vorbaret, dar este combativ si ca abia asteapta sa-l intalneasca pe Victor Ponta in dezbaterile TV, pentru a-l intreba “multe lucruri” fata in fata.

“Eu nu sunt vorbaret, dar sunt combativ. Oamenii s-au saturat de vorbe goale, toti au venit, au promis marea cu sarea, au plecat. Uitati-va la Moldova, au promis aici mult, dar zona tot saraca a ramas. Eu vorbesc mai putin, dar daca promit ceva, atunci si fac”, a spus Iohannis.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: PNL si PDL vor depune o MOTIUNE de CENZURA 

Intrebat daca va accepta sa participe la dezbaterile TV intr-un eventual tur doi cu Victor Ponta, Iohannis a spus ca abia asteapta sa ajunga fata in fata cu actualul premier.

CITESTE SI: IOHANNIS: Dorinta noastra este sa guvernam cel putin 10 ani de acum incolo

“Sigur ca voi participa la dezbateri in turul doi. Abia astept sa-l vad pe domnul Ponta in fata. O sa-i facem rost si de cateva floricele sa vedem ce face cu ele. Imi doresc sa particip la astfel de dezbateri, l-am si provocat pe Victor Ponta, asta in cazul in care va fi el candidatul PSD, pentru ca inca nu suntem lamuriti, intr-o zi este, a doua zi nu mai este. Daca el va fi candidatul, imi doresc o astfel de dezbatere, fiindca as putea sa-l intreb multe lucruri fata in fata”, a spus Klaus Iohannis.

Sursa foto: realitatea.net