IOHANNIS: Abordarea Guvernului de a NU ORGANIZA alegeri partiale este GRESITA

KLAUS IOHANNIS

Presedintele KLAUS IOHANNIS a declarat, luni, ca abordarea Guvernului, de a nu organiza alegeri partiale in localitatile unde s-au eliberat functiile de primari, de presedinti de consilii judetene, sau de parlamentari este”gresita”, aratand ca aceasta tema trebuie abordata intre partidele politice.

Dupa parerea mea, abordarea Guvernul este gresita. Ar fi trebuit sa organizeze alegeri partiale in toate localitatile si judetene unde persoanele care au fost in functie au parasit, din varii motive, aceasta functie”, a spus seful statului, despre faptul ca Guvernul nu a organizat nici pana la acest moment alegeri partiale in cele cinci consilii judetene, trei municipii de judet si 14 colegii de senatori si deputati.

CITESTE SI: IOHANNIS ataca la CCR Legea INCOMPATIBILITATII primarilor: Am serioase dubii

Presedintele a aratat ca, in opinia sa, aceasta problema trebuie abordata de cei in cauza, amintind faptul ca la Cluj s-a ajuns chiar la proces pe aceasta speta.

”Cred ca este o tema care ar putea foarte bine sa fie discutata intre partidele politice, pentru ca de asta exista partide la putere care guverneaza bine sau rau si partide in opozitie, care pot amenda felul in care se guverneaza”, a spus presedintele IOHANNIS.

CITESTE SI: IOHANNIS: NU voi PROMULGA modificarile la CODUL PENAL si de PROCEDURA PENALA

Sursa foto www.b1.ro