IOHANNIS: Cand voi fi la Cotroceni, nu voi face niciun fel de intelegere cu PSD

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, luni, ca atunci cand va fi presedintele Romaniei, nu va face niciun fel de intelegere cu PSD, insa a adaugat ca va colabora institutional cu cel care va fi prim-ministru. Declaratia lui Iohannis a venit dupa ce a fost intrebat, in studioul B1 TV, daca va coabita cu Victor Ponta, in situatia in care va castiga alegerile prezidentiale.

“S-a discutat mult despre aceasta coabitare si vad ca in continuare este o tema foarte importanta. Unii folosesc termenul de coabitare, altii de colaborare. Haideti sa nu folosim nici unul, nici altul. Atunci cand voi fi la Cotroceni, nu voi face niciun fel de intelegere cu PSD. Nu voi face nicio intelegere cu oricine de la PSD, nu voi semna niciun document care parafeaza o intelegere intre mine si PSD”, a spus Klaus Iohannis.

Vezi aici ce spune Klaus Iohannis despre regionalizarea Romaniei

“Dar voi colabora institutional cu cine va fi prim-ministru si cu cine va guverna atunci. Si daca ar fi Catalin Predoiu sau un tehnocrat, nu consider ca un pact de coabitare ar fi de facut. Avem deja un pact care nici pana astazi nu stim de ce s-a parafat. S-au impartit procurorii sau altceva? Sau au stipulat cum fac ei galagie si zumet in aceasta campanie electorala. Am spus din prima zi ca mi se pare suspect. Este treaba presedintelui sa mearga la televizor la 18.30 sa spuna dumneata prim-ministru nu esti bun. Eu nu voi face declaratii care creaza probleme, ci care rezolva probleme”, a adaugat Iohannis.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: Ne merge prost pentru ca suntem CONDUSI PROST