KLAUS IOHANNIS, la mitingul de lansare: “Inca nu este prea TARZIU, dar peste 5 ani va fi”

“Daca nu ai valori si nu crezi in nimic cand esti la Palatul Victoria nu o sa faci nimic nici la Palatul Cotroceni”, a declarat, sambata, prezidentiabilul ACL, KLAUS IOHANNIS, la mitingul de lansare in cursa pentru alegerile prezidentiale desfasurat in fata Guveernului.

KLAUS IOHANNIS si-a lansat, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, in cadrul unui miting desfasurat chiar in fata Guvernului condus de Ponta.

IOHANNIS a criticat lipsa de viziune a celor care conduc astazi Romania si faptul ca policienii isi pierd timpul cu spectacolul si mai putin cu faptele, informeaza realitatea.net. 

Citeste si: A INCEPUT MITINGUL ORGANIZAT DE ACL CU OCAZIA LANSARII LUI KLAUS IOHANNIS LA PREZIDENTIALE

“Nu este usor sa vorbesc aici. E un moment special pentru mine. Nu m-am gandit ca voi fi aici nici in urma cu 30 de ani, and eram profesor, nici cu 15 ani in urma cand ajungeam primaul Sibiului.

Nu imi imaginam ca eu profesor de liceu, cu nume de neamt ca voi fi aici in fata a milioane de sustinatori, cu o viziune pentru Romania. Democratia si libertatea au fasut posibil acest lucru. A venit vremea faptelor, sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale, sunt un om al promisiunilor onorate, nu al spectacolului, construiesc, nu distrug. Viziunea mea este simpla: Romania lucrului bine facut”, a declarat IOHANNIS.

KLAUS IOHANNIS a lansat o serie de atacuri dure la adresa lui Victor Ponta, exemplificand cu mai multe contradictii care exista intre candidatura sa si cea a lui Victor Ponta: un presedinte puternic versus un presedinte manevrat din umbra, un presedinte constructiv, nu unul distructiv, un presedinte cu valori, nu unul care face doar spectacol.

“Nu vreau ca cei de 30-40 de ani sa fie iarasi o generatie de sacrificiu. Inca nu este prea tarziu, dar peste 5 ani va fi”, a aratat IOHANNIS.

Citeste si: PNL: DE CE ANI A AVUT NEVOIE DE UN AN SA FORMULEZE RECURS IN CAZUL IOHANNIS? HORIA GEORGESCU ISI DEPASESTE ATRIBUTIILE

“Daca iti pasa de oameni iti respecti promisiunile oriunde. Nu conteaza ca esti la Sibiu, la Bucuresti sau la Dorohoi. Daca nu ai valori si nu crezi in nimic cand esti la Palatul Victoria nu o sa faci nimic nici la Palatul Cotroceni. Vreau o tara care incurajeaza initiativa, nu care sufoca oamenii cu taxe si impozite”,a mai spus candidatul ACL pentru Cotroceni.

La mitingul ACL, liderii PDL si PNL estimeaza ca vor participa 50.000 de persoane, aduse in Bucuresti cu 600 de autocare.