IOHANNIS: Confruntarile “in doi” nu sunt utile pentru ca sunt 14 candidati la Presedintie

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, apreciaza ca nu sunt utile confruntarile intre cei inscrisi in cursa pentru Palatul Cotroceni decat in cazul in care ar participa toti cei 14 candidati.

“Nu vad utile confruntari, asa, cate doi, fiindca sunt 14 candidati. Deci, daca vrem o confruntare, ea nu trebuie sa satisfaca nevoia de spectacol, ea trebuie sa satisfaca nevoia de informare a alegatorului si atunci, cu siguranta, trebuie sa fie o dezbatere organizata de o entitate care nu poate fi banuita ca e partinitoare si trebuie toti candidatii sa aiba sansa. Deci, nu putem cate doi sa ne batem in replici si restul ce fac? “, s-a intrebat, retoric, Iohannis, in cadrul unui interviu acordat, marti, DCnews.ro.

CITESTE SI: IOHANNIS: VICTOR PONTA a fost impins in fata usii sa declare ca vrea sa fie presedintele Romaniei 

Intrebat de moderator daca doreste ca la dezbatere sa participe toti cei 14 candidati la Presedintie, Iohannis a raspuns: “Pai altfel cum s-ar intampla dezbaterea? Credeti ca exista o procedura prin care putem sa spunem ca Iohannis e bun la dezbatere, dar ‘x’ nu are voie sa participe? Nu cred ca e bine”.

La remarca interlocutorului ca o astfel de dezbatere ar fi un haos si ca ar fi greu de organizat, Klaus Iohannis a spus ca nu are aptitudini de regizor si ca acest lucru este o chestiune care trebuie studiata de echipele de campanie. “Probabil exista solutii”, a adaugat, marti, Iohannis.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS: BASESCU a avut 10 ani la dispozitie! Daca stia ce trebuie facut de ce nu a facut? 

Vinerea trecuta, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, s-a pronuntat, intr-un comunicat de presa, pentru o dezbatere cu contracandidatii sai care sa fie organizata “pe teren neutru”, “de preferinta de catre o mare universitate”,”cu reguli clare”, la care sa asiste “un public mai larg si care sa fie preluata de televiziuni”.

 Sursa foto: jurnalul.ro