IOHANNIS: Declaratia de presa a lui PONTA despre datele INS seamana cu una din decembrie 1989

KLAUS IOHANNIS, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a sustinut vineri, la sediul central al ACL, o ultima conferinta de presa din cadrul campaniei electorale pentru turul II al cursei pentru Cotroceni.

Iohannis i-a indemnat pe romani, in special pe cei tineri, sa iasa la vot pentru ca fiecare vot conteaza. Nu in ultimul rand, liderul liberalilor le-a multumit tuturor colegilor sai din alianta pentru sprijinul pe care i l-au acordat in campania electorala.

“Vreau sa ii rog pe ROMANI sa iasa la vot pentru ca fiecare vot conteaza. Am un mesaj special pentru tineri pe care ii indemn sa isi convinga si varstnicii din familiile lor sa mearga la vot”, a declarat prezidentiabilul ACL.

CITESTE SI: “Neamtul” IOHANNIS stie IMNUL ROMANIEI, romanul PONTA mai putin! VIDEO 

Intrebat de jurnalistii prezenti de prezentarea datelor INS facuta de premierul VICTOR PONTA, presedintele PNL l-a ironizat pe contracandidatul sau din turul II al alegerilor prezidentiale.

”Am vazut la televizor! Ultima de acest gen am vazut-o in decembrie 1989. Foarte, foarte slaba aceasta prezentare. Daca se confirma aceste date, ma bucur pentru Romania.

CITESTE SI: VICTOR PONTA a dat bir cu fugitii dupa ce a anuntat ca ROMANIA sta excelent la capitolul ECONOMIE 

Sunt prea putine date ca sa avem incredere. Dupa parerea mea datele INS au fost trunchiate! O prezentare optimista pentru un viitor pesimist!”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa foto: jurnalul.ro