IOHANNIS, despre comasara alegerilor: Discutia pe Constitutie, cu mare placere dupa anul 2016

Presedintele KLAUS IOHANNIS nu este de acord cu modificarea Constitutiei, asa cum a propus LIVIU DRAGNEA, in prag de an electoral.

Astfel de lucruri, sustine seful statului, se discuta in perioade de calm politic.

”In esenta este bine, chiar foarte bine sa existe un dialog politic, este foarte bine ca in anumite chestiuni sensibile sa existe consens cum am avut la Codul Fiscal, de exemplu, dar in ansamblu, rolul partidelor nu este sa lucreze consensual, ci sa isi prezinte viziunea. In ceea ce priveste Constitutia, nu nu mi se pare potrivit ca in prag de an electoral sa discutam Constitutia. Asa ceva nu se face. Constitutia se discuta intr-o perioada de calm politic. Discutia pe Constitutie, cu mare placere dupa anul 2016”, a declarat IOHANNIS in cadrul unei conferinte sustinute luni la Palatul Cotroceni.

CITESTE SI: PONTA, despre comasarea alegerilor: Sa vorbeasca Liviu si cu infierbantatii astia de la PNL. Inainte fugeau de alegeri, acum vor in fiecare zi

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat duminica seara, ca va propune un nou proiect de comasare a alegerilor, in care mandatele tuturor alesilor vor fi de cinci ani.

DRAGNEA sustine ca altfel Romania nu poate avea proiecte durabile, si spera si in sprijinul presedintelui KLAUS IOHANNIS.

Sursa foto mondo news