IOHANNIS despre copiii infectati cu E.COLI: Ma preocupa, ma intereseaza si urmaresc evolutia cu atentie si cu un pic de ingrijorare

KLAUS IOHANNIS a vorbit joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, despre cazul imbonavirii bebelusilor din Arges. Presedintele a declarat ca a fost informat despre aceasta situatie si ca urmareste evolutia cu atentie si ingrijorare.

”M-am informat fiindca tema ma preocupa. Am avut doua discutii cu ministrul Sanatatii si astept in continuare sa primesc un raport pe aceasta tema. Urmaresc cu aceeasi ingijorare cu care urmariti si dumneavostra evolutia si sper ca autoritatile competente sa isi faca treaba bine si sa gasim toate raspunsurile”, a spus IOHANNIS. 

CITESTE SI: IRIMESCU: Nu exista dovada legaturii dintre BRANZA infestata cu E.coli si BEBELUSII MORTI. Reactia directorului BRADET. UPDATE

Intrebat daca este multumit de felul in care Guvernul si autoritatile au gestionat aceasta criza, seful statului a precizat: „In acest moment este prematur sa va dau un rapuns ultimativ. Repet, ma preocupa, ma intereseaza si urmaresc cu atentie si cu un pic de ingrijorare evolutia”. 

Sursa foro: evz