Ponta, dupa demisia lui George Maior: Nu e bine ca SRI sa revina sub control politic!

Ponta, dupa demisia lui George Maior: Nu e bine ca SRI sa revina sub control politic!

Victor Ponta a comentat pe contul sau de Twitter demisia lui George Maior. Premierul a scris ca apreciaza reforma din ultimii 8 ani realizata de acesta si ca Serviciul Roman de Informatii nu trebuie sa “revina” sub control politic. 

“Toata aprecierea pt reforma adevarata din ultimii 8 ani realizata de George Maior la SRI! Nu e bine ca SRI sa revina sub control politic!” a scris Ponta pe Twitter.

Citeste si: GEORGE MAIOR SI-A DAT DEMISIA DE LA SRI. IOHANNIS A ACCEPTAT DEMISIA DIRECTORULUI SRI

Amintim ca George Maior si-a anuntat demisia, marti, din functia de director al Serviciului Roman de Informatii (SRI). Maior a fost cel mai longeviv director al SRI, iar demisia sa a fost confirmata intr-un comunicat remis de biroul de presa al SRI si al Administratiei PrezidentialeGeorge Maior a fost numit la conducerea SRI de presedintele Traian Basescu pe 4 octombrie 2006. 

CITESTE SIGEORGE MAIOR: Din punct de vedere al SRI, EU stiu tot ce se intampla in ROMANIA 

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a acceptat demisia directorului SRI, George Maior, mai informeaza site-ul Administratiei Prezidentiale.

“Directorul Serviciului Roman de Informatii, domnul GEORGE MAIOR, si-a inaintat DEMISIA de la conducerea SRI Presedintelui Romaniei, marti, 27 ianuarie Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, i-a acceptat demisia”, se arata in comunicatul Administratiei Prezidentiale.