IOHANNIS, despre imaginile cu MIHALACHE dormind: O incercare jalnica de a discredita echipa mea

Presedintele KLAUS IOHANNIS a declarat, referitor la aparitia in presa a unor imagini cu seful cancelariei prezidentiale, DAN MIHALACHE, dormind in timpul unei intruniri, ca reprezinta ”o incercare jalnica” de a discredita echipa sa.

”Pur intamplator eu sunt poate chiar parte centrala la aceste intalniri. Pot sa va spun ca la nicio intalnire nu am constatat o astfel de pozitie. Daca intre intalniri, omul e in pauza, atunci cred ca e cel putin inadecvat sa fie fotografiat si sa se creeze impresia ca cineva din stafful meu doarme in timpul unei reuniuni oficiale.

CITESTE SI: FOTO DAN MIHALACHE, seful Cancelariei Prezidentiale, doborat de SOMN in timpul vizitei din SERBIA. Replica oficialului. UPDATE

Este o incercare jalnica de a discredita echipa mea. E curios daca ne gandim ca vizita a avut loc acum cateva luni, de ce nu s-au dat atunci, insa, poza se poate obtine de la entitati pe care dumneavoastra le numiti surse”, a declarat IOHANNIS.

Seful cancelariei prezidentiale a fost fotografiat stand intins pe spate, in scaun, in timpul unei vizite oficiale in Serbia. In imagine, MIHALACHE parea ca doarme bustean. 

Sursa foto: barja