IOHANNIS, despre liberali: Mi-i doresc la guvernare si le doresc la guvernare

Presedintele KLAUS IOHANNIS, care a participat miercuri la concertul dedicat aniversarii a 140 de ani de la infiintarea PNL, a declarat ca ii doreste pe liberali la guvernare.

“Mi-i doresc la guvernare si le doresc la guvernare”, a raspuns IOHANNIS, intrebat fiind in aceasta privinta.

Chestionat daca acest lucru s-ar putea intampla anul acesta, el a raspuns: “Vom vedea, cine stie”.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS, la aniversarea a 140 de ani de la infiintarea PNL: MI-A FOST DOR DE VOI

La concertul aniversar dedicat aniversarii a 140 de ani de la infiintarea Partidului National Liberal, care a avut loc la Opera Romana, au participat copresedintii PNL, ALINA GORGHIU si VASILE BLAGA, presedintele de onoare MIRCEA IONESCU QUINTUS, fostul presedinte CRIN ANTONESCU, presedintele PSRO MIRCEA GEOANA, parlamentarii liberali din Camera Deputatilor si Senat precum si reprezentanti ai formatiunii liberale.

Presedintele KLAUS IOHANNIS, invitat special la eveniment, a primit premiul I C Bratianu, distinctia fiindu-i oferita de presedintele de onoare al PNL, MIRCEA IONESCU QUINTUS.

CITESTE SI: GORGHIU: Noul, dar vechiul PARTID NATIONAL LIBERAL este o FORTA si va fi cel mai PUTERNIC partid din ROMANIA

“Am avut marea onoare si placerea sa primesc premiul Bratianu, ca persoana care este din afara partidului, dar m-am bucurat foarte mult sa-i revad pe colegii mei si discursurile au fost foarte emotionante. O atmosfera foarte frumoasa”, a spus IOHANNIS, dupa eveniment.

Sursa foto www.a1.ro